کد خبر 667544
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۹

معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش از ایجاد آزمایشگاه پلاسما برای دانش‌آموزان خبر داد و گفت: در این آزمایشگاه، دانش‌آموزان با شکافت هسته‌ای و اتفاقاتی که در هنگام گداخت هسته‌ای ایجاد می‌شود، آشنا می‌شوند.

به گزارش مشرق، علی زرافشان معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش در دومین همایش تجلیل از دانش‌آموزان برتر کنکور و منتخبان مسابقات و جشنواره‌های کشوری که در اراک برگزار شد، اظهار داشت: هم اکنون بیش 628 پژوهش‌سرای دانش‌آموزی در سراسر کشور وجود دارد که 300 مورد از این پژوهش‌سراها از سال 81 تا 92 ایجاد و مابقی در زمان دولت تدبیر و امید ساخته شده است.
 
وی به اشاره به اینکه  64 آزمایشگاه نانو در کشور وجود دارد، تصریح کرد: با همت و تلاش فعالان حوزه نانو و برگزاری جشنواره و المپیاد نانو در کشور، ایده های خلاقانه و جدید ارائه شده است.
 
زرافشان افزود: تجربه دانش‌آموزی کشور در عرصه فعالیت‌های نانو هم اینک در چند کشور جهان در حال اجرا بوده و از دو سال گذشته، کشور «چین» نیز خواستار حضور مسئول بخش دانش‌آموزی در این کشور و انتقال تکنولوژی و تجربه فعالان این حوزه به این کشور شده است.
 
معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش با اشاره ایجاد غرفه دانش‌آموزی و غرفه تجاری سازی یافته‌های علمی در نمایشگاه نانو امسال، خاطرنشان کرد: در این نمایشگاه، زمینه تجاری سازی یافته‌های علمی پژوهشگران که یکی از تأکیدهای مقام معظم رهبری در عرصه پژوهش، تولید و تجاری سازی است، فراهم شده است.
 
وی اضافه کرد: در این نمایشگاه مقرر شد قرارداد سه جانبه بین دانش‌آموزان، ستاد نانو و بخش خصوصی منعقد و زمینه تجاری سازی دستاوردهای دانش آموزان در این حوزه فراهم شود.
 
زرافشان، برگزاری نخستین جشنواره سلول‌های بنیادی و برگزاری سومین جشنواره دوساله زیست فناوری در بخش دانش‌آموزی را از دیگر فعالیت‌های دانش‌آموزی برای تجاری‌سازی برای پرورش استعدادهای قشر جوان جامعه عنوان کرد.
 
معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش به بهره برداری از نخستین آزمایشگاه پلاسما در استان گلستان اشاره کرد و افزود: با بهره‌برداری از این آزمایشگاه زمینه فعالیت دانش‌آموزان در عرصه حوزه پلاسما فراهم شده است.
 
وی دستیابی به علوم شکافت هسته‌ای و عضویت کشور در این مجمع را یکی از دستاوردهای پسا برجام برای کشور عنوان کرد و گفت: در آزمایشگاه پلاسما دانش‌آموزان با شکافت هسته‌ای و اتفاقاتی که در هنگام گداخت هسته‌ای ایجاد می‌شود، آشنا می‌شوند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس